Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
1,550
362
83
📝 Server Adı:VikingMt2
🔗 Site Adresi:https://vikingmt2.com/
🖥 Server Tipi:Farm Emek / Yeni Yapı
💠 Zorluk:Orta
📈 Level Aralığı:1-105
📅 Açılış Tarihi:31 Temmuz 2026 Cuma
💬 Discord:https://discord.com/vikingmt2
viking2.png

Kurumsal profesyonellik burada. VikingMt2, ManasGame tarafından geliştirilen, yalnızca bir oyun sunucusu değil; yönetim anlayışı, güçlü teknik altyapısı ve oyuncu memnuniyetini merkeze alan profesyonel bir projedir. Kurumsal yapısı, şeffaf yönetim politikası ve sürekli gelişen sistemiyle oyuncularına güvenilir, sürdürülebilir ve kaliteli bir oyun deneyimi sunmayı hedefler.

1-105 Level Farm Emek Yeni Yapı ile Kurumsal Yönetim dört ana sütun olarak öne çıkıyor. Modern konforun tamamı ücretsiz: Sınırsız Başlangıç Seti, Ücretsiz Otomatik Av, Ücretsiz Otomatik Login, Ücretsiz Oto Pelerin, Ücretsiz Battlepass, Gelişmiş Ticaret Camı. Lycan, Simya ve Kuşak YOK — sade denge korunmuş.

Balık Botu Sistemi, Multi Farm Engeli (adil oyun), Ödüllü Global Sıralama, Yeni Çark Sistemi, Yeni Buff NPC Sistemi, %100 Hile Koruma, %100 Kusursuz Oyun Deneyimi, Yeni Zar Sistemi, Zindan Takip Boss Sistemi, Yeni Farm Haritaları, Otomatik Yeni Etkinlikler ve Tek Kat Zindan Sistemi ile içerik dopdolu. Ve daha fazlası 31 Temmuz'da VikingMt2'de! Kalkanını al, kılıcını kuşan — 31 Temmuz Cuma 21:00'de VikingMt2 arenasında yerini kap.

VikingMt2 Genel Özellikler

• 1-105 seviye aralığı — Farm Emek Yeni Yapı
  • ManasGame kurumsal yönetim
  • Şeffaf yönetim politikası + sürekli gelişen sistem
  • Lycan, Simya ve Kuşak YOK
  • Sınırsız Başlangıç Seti
  • Ücretsiz Otomatik Av
  • Ücretsiz Otomatik Login
  • Ücretsiz Oto Pelerin
  • Ücretsiz Battlepass
  • Gelişmiş Ticaret Camı
  • Balık Botu Sistemi
  • Multi Farm Engeli
  • Ödüllü Global Sıralama
  • Yeni Çark Sistemi
  • Yeni Buff NPC Sistemi
  • %100 Hile Koruma
  • %100 Kusursuz Oyun Deneyimi
  • Yeni Zar Sistemi
  • Zindan Takip Boss Sistemi
  • Yeni Farm Haritaları
  • Otomatik Yeni Etkinlikler
  • Tek Kat Zindan Sistemi

Kurumsal profesyonellik burada başlıyor. VikingMt2'de yerini al.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar