- 24 Ocak 2024
- 1,550
- 362
- 83
| Furya2 | |
| https://furya2.com/ | |
| 🖥 Server Tipi: | Orta Emek |
| Orta | |
| 1-99 | |
| 31 Temmuz 2026 Cuma | |
| https://discord.com/furya2 |
Savaşın gerçek adresi. Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte Furya2 yeni maceramızı başlatıyor. Sizler için uzun süredir üzerinde çalıştığımız 1-99 Orta Emek sunucumuzu, yaz aylarının temposuna uygun şekilde sade ve akıcı bir yapıyla hazırladık. Saatlerce karmaşık sistemlerle uğraşmak yerine, gelişiminizi hissedebileceğiniz, savaşın ve rekabetin tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim sizleri bekliyor.
Simya, Kuşak, Lycan ve Kanat YOK — sade denge tavizsiz. Kadim Efsun Sistemi ile bütün itemlerine Ortalama Zarar (PvM) ve Saldırı Değeri (PvM) atarak hasarını güçlendirirsin. Sürgün Savaşları, BattlePass, Derece Sistemi, PvM Ortalama & Saldırı Sistemi, Krallık Savaşları, Alan Savaşları, haftalık lonca ve bireysel turnuvalar, Zindan Takip Sistemi, Çark Sistemi (Gümüş/Altın/Bronz/EP), Ünvan Sistemi (3 bonus), Evrim Sistemi ve İlkler Listesi — içerik dopdolu.
Başlangıçta Efsunlu +9 başlangıç itemleri ile başlarsın: Furya2 Kostüm Seti Perma, Perma Şebnemler ve Markalar, Otomatik Av Premium, Okçular Dibinde Perma, Farm Koruma Perma, Beceri Skill Süresi Perma, Otomatik Pelerin Perma. Sınırsız ve Ücretsiz Otomatik Av ile gelişim durmaz.
Ödül havuzu bomba: 15v15 Lonca Turnuvası 10.000 TL (Katıl Kazan 2.500 TL), 30v30 Lonca Turnuvası 20.000 TL (Katıl Kazan 5.000 TL), Metin Hasar Sıralama 40K/20K/10K TL (3. hafta sonu), İlk 99 Sınıf Ödülleri 4×1.000 TL + 4×2.500 EP. Her hafta sonu EP ödüllü lonca turnuvası. Yayıncı kadrosu geniş: Uçan Boğa, Berserker, Shiizika, Sumina, Dogi Amca, Swayzewn, Abbasyanbasan, Laxenthia, Rushman, Mokkr ve daha fazlası. Legal Satış — İtemci (item/yang serbest). Kılıcını kuşan — 31 Temmuz Cuma 21:00'de savaşın gerçek adresinde efsanen başlıyor.
Furya2 Genel Özellikler
- 1-99 seviye aralığı — Orta Emek
- Simya, Kuşak, Lycan ve Kanat YOK
- Sade & akıcı yaz yapısı
- Kadim Efsun Sistemi
- Sürgün Savaşları
- BattlePass (ücretsiz)
- Derece & Bireysel Ödüller
- PvM Ortalama & Saldırı Sistemi
- Krallık Savaşları & Alan Savaşları
- Her hafta lonca turnuvası (EP ödüllü)
- Her hafta bireysel turnuva
- Zindan Takip Sistemi
- Oyun içi Çark (Gümüş/Altın/Bronz/EP)
- Ünvan Sistemi (3 bonus)
- Sınırsız & Ücretsiz Otomatik Av
- Evrim Sistemi (silah güçlendirme)
- İlkler Listesi
- Efsunlu +9 başlangıç setleri
- Perma Furya2 Kostüm/Şebnem/Marka/Oto Av/Pelerin/Farm Koruma
- 15v15 Lonca — 10.000 TL
- 30v30 Lonca — 20.000 TL
- Metin Hasar Sıralama — 40K/20K/10K TL
- İlk 99 Sınıf Ödülleri — 4×1.000 TL + 4×2.500 EP
- 10+ yayıncı & partner kadrosu
- İtemci Legal Satış
Savaşın gerçek adresinde tarihi sen yazacaksın.
Son düzenleme: