Anka Mt2 | 65-250 Orta Emek Yapısı Ve Çağrı Tekir Güvencesi İle 10 Yıldır Kesintisiz Hizmet Veriyor!

Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
575
66
28
anka2.png

Anka Mt2 | Tanıtım

Anka2 Metin2 pvp serverlere yön veren serverlerden biridir, 10 yılı aşkın süredir verdiği hizmet ile pvp server oyuncularının en çok tercih edildiği sunucudur. Emeklerin her zaman güvende olduğu ve kapanma gibi bir durumun söz konusu olmadığı bu sunucuda gözünüz kapalı oynayabilirsiniz. Serverin sahibi Çağrı Tekir, namıdiğer CTE pvp serverlerde ismini duyurmuş en kaliteli kişidir ve oyuncuları ile olan samimiyeti sosyal medya platformlarında da gözle görülebilir düzeydedir. Yönetim ekibini oluşturmuş düzeni kurmuş ve her hafta oyunu geliştirmeye odaklanmış bir oyun yöneticisi mevcut, size de oynamak düşüyor. Kayıt olup giriş yapıp oynamaya başlarsanız tam olarak neyden bahsettiğimizi anlayacaksınız! Şimdi Kayıt Ol!

Anka Mt2 | Genel Özellikler

🔸65 - 250 Lv Aralığı
🔸Efsunlu Başlangıç Eşyaları
🔸Simya, Kuşak, Kemer vb. Ekstralar Yok
🔸%1000 Droplar
🔸İtemler ve Taşlar Yanmaz
🔸Karaktere İşlenmiş Şebnemler
🔸Won Sistemi
🔸Ticaret Camı Sistemi
🔸Hızlı Ekipman Sistemi
🔸Hesap Satış Sistemi
🔸Hızlı Kanal Değişimi
🔸Pazar Hafıza Sistemi
🔸HP/SP Görüntüleme
🔸4 Envanter Sistemi
🔸SMS İle Giriş Sistemi (TR'de tek!)
🔸Ruha Bağlama Sistemi
🔸Hasar Sıralama Sistemi
🔸Jotun Savaşları
🔸Üç İmparatorluk Savaşları
🔸Şeytan Katakombu
🔸Ejderha Odası
🔸Zombi Adası
🔸Buz Diyarı
🔸Voba'nın Krallığı ve Zindanı
🔸Nemere
🔸Razadör
🔸Yeşil Vadi
🔸Metin Dağı
🔸Yansıtma Sistemi
🔸Düello Turnuvaları
🔸Savaş Arenası

Ve sayısız güncellemeleri ile her zaman daha ileriye odaklanmış bir anlayış ile tam size göre bir sunucu! Aşağıdan siteye ulaşıp tanıtım sayfasına göz atabilirsiniz! Başarılar şimdiden

Oyun Sitesi: https://www.anka2.com.tr/tanitim

Oyun Tanıtım Videosu

Son düzenleme:
oha ya burası hala acık mı kapanır diye baslamamıstım zamanında baslasam mı napsam
10 yıldır açık kapanma durumu yok bu sunucularda CTE sunucuları diye geçiyor ve gerçekten 10 yıldır bu sektördeler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar