- 24 Ocak 2024
- 1,498
- 359
- 83
3 Temmuz 2026 - Bir Gecede 8 Server Birden Açılıyor
3 Temmuz 2026 Cuma günü Metin2 PvP dünyası için tarihi bir gece olacak. 8 büyük server aynı akşam 21:00'da kapılarını açıyor. 2008 ruhundaki hard emek yapılardan global çok dilli sunuculara, klasik wslik diz savaşından 100.000₺ ödül havuzlu turnuvalara kadar her oyuncu tipi için bu hafta yeni bir efsane doğuyor.
Aşağıda tüm serverleri tek bakışta karşılaştırıp ihtiyacına en uygun olanı seçebileceğin bir rehber hazırladık.
Hızlı Bakış - Bu Haftaki Tüm Serverler
| Server | Kategori | Tip | Açılış | Öne Çıkan |
|---|---|---|---|---|
| Oryum2 Mt2 - Bayraktar | 1-99 | Hard Emek | 3 Tem Cuma 21:00 | 100.000₺ ödül havuzu, simyasız nostalji |
| Nirvana2 Mt2 | 1-99 | Orta Emek | 3 Tem Cuma 21:00 | Eski tarz farm & WS, +40 lonca + 40 partner |
| Aspar2 Mt2 | 1-99 | Orta Emek | 3 Tem Cuma 21:00 | Dev ödül havuzu, ücretsiz oto av, legal satış |
| Kayzer2 Mt2 | 1-99 | Orta (New School) | 3 Tem Cuma 21:00 | Uzun ömürlü yapı, 55 seviye turnuvaları |
| Dark2 Mt2 Global | 55-120 | Orta Emek | 3 Tem Cuma 21:00 | 5 dilli global topluluk, eşit hasar başlangıcı |
| Uluhan2 Mt2 | 55-120 | Orta Emek | 3 Tem Cuma 21:00 | Ücretsiz oto av & oto boss, sınırsız damage |
| Glock Mt2 | 55-120 | Farm-Wslik | 3 Tem Cuma 21:00 | Ücretsiz BP, +1000 farm-vslik dönüşüm |
| Ayvaz2 Mt2 | Wslik 98-99 | PvP Odaklı | 3 Tem Cuma 21:00 | Hesabını 2 dakikada diz, savaşa başla |
8 server, 3 farklı seviye aralığı, sayısız oyun tarzı - bu hafta herkes kendi tarzına uygun bir efsane bulacak.
1-99 Kategorisi (4 Server - 3 Temmuz Cuma 21:00)
Oryum2 Mt2 - Bayraktar - 1-99 Hard Emek 100.000₺ Ödül Havuzu
Oryum2 - Bayraktar, bu haftanın en iddialı hard emek sunucusu. Eski Metin2 ruhunu en saf haliyle yaşatmak isteyenler için kurulmuş; modern dönemin denge bozucu sistemlerinin hiçbiri yok. Toplam 100.000₺ ödül havuzu ve official görev altyapısıyla tamamen emek ve rekabet odaklı bir yapı sunuyor.
- Büyülü Metal, Kostüm Bonusu, Yüzük ve Pet sistemleri yok — sade ve adil yapı
- 1-75 hard emek başlangıç, official görev kitapları (Kolay • Orta • Zor) ve biyolog görevleri
- İlk 75 level olan 4 oyuncuya toplam 40.000₺, üstüne metin/patron hasar sıralama ödülleri
- Yayıncı ve loncalara hiçbir ayrıcalık yok, gelişmiş hile bildirim sistemi
Oryum2 Mt2 - Bayraktar 1-99 Hard Emek 100.000₺ Ödül Havuzu →
Nirvana2 Mt2 - 1-99 Orta Emek Eski Tarz Farm & WS
Nirvana2, eski tarz farm ve WS sistemini oyuncuyu yormayan, keyif odaklı bir yapıyla buluşturuyor. Sınırsız oto av ve uzun ömürlü altyapısının yanı sıra açılışa +40 lonca ve +40 partner desteğiyle giriyor; Bonusgamer ve Uçan Boğa gibi tanınmış yayıncılar listede.
- Eski tarz farm & WS sistemi, sınırsız oto av
- +40 lonca + 40 partner desteğiyle yoğun açılış
- Bonusgamer, Uçan Boğa gibi tanınmış yayıncı partnerleri
- Uzun ömürlü ve istikrarlı, rekabetin bitmediği gerçek Metin2 atmosferi
Nirvana2 Mt2 1-99 Orta Emek Eski Tarz Farm & WS PvP Server →
Aspar2 Mt2 - 1-99 Orta Emek Dev Ödül Havuzlu
Aspar2, adaletin ve gerçek başarının ön planda olduğu bir yapı hedefiyle yeniden sahneye çıkıyor. Ücretsiz oto av, legal satış imkanı ve dev ödül havuzuyla emeğin karşılığını alacağın dengeli bir orta emek sunucusu.
- Ücretsiz oto av ve sınırsız farm konforu
- Legal satış imkanı ile emeğini değere dönüştür
- Dev ödül havuzu ve rekabetçi sıralama sistemi
- Adalet odaklı, her kazanımın emekle geldiği yapı
Aspar2 Mt2 1-99 Ücretsiz Oto Avlı Legal Satışlı Dev Ödül Havuzlu PvP Server →
Kayzer2 Mt2 - 1-99 New School Uzun Ömürlü Orta PvP
Kayzer2, 1-99 level aralığı ve new school oyun yapısıyla hem eski oyuncuların özlediği dengeyi hem de modern sistemleri bir arada sunuyor. Legal satış imkanı, 55 seviye turnuvaları ve uzun ömürlü altyapısıyla kalıcı olmak için kurulmuş bir orta emek server.
- 1-99 new school oyun yapısı, özel başlangıç seti
- Legal satış imkanı ve otomatik eşya alış-satış
- 55 seviye turnuvaları ve TL ödüllü sıralama
- Uzun ömürlü yapı, düzenli farm güncellemeleri
Kayzer2 Mt2 1-99 Legal Satışlı 55 Seviye Turnuvalı Uzun Ömürlü PvP Server →
55-120 Kategorisi (3 Server - 3 Temmuz Cuma 21:00)
Dark2 Mt2 Global - 55-120 Orta Emek Çok Dilli Global
Dark2, farklı ülkelerden oyuncuları bir araya getiren uluslararası bir 55-120 sunucusu. Türkçe, İngilizce, Almanca, Lehçe ve Rumence dil desteğiyle herkes kendi dilinde oynayabiliyor. Her karakter eşit hasar başlangıcı ve gelişmiş client optimizasyonuyla dengeli bir global Metin2 deneyimi sunuyor.
- 5 dilli global topluluk (TR, EN, DE, PL, RO)
- Ücretsiz ve sınırsız oto av + ücretsiz buffçu şaman
- Her karakter eşit hasar başlangıcı, yetenek ağacı ve pasif skill sistemi
- 100 milyon stok sistemi, oto boss, gelişmiş simya ve 16 seviye pet sistemi
Dark2 Mt2 Global 55-120 Orta Emek Ücretsiz Oto Avlı Legal Satışlı PvP Server →
Uluhan2 Mt2 - 55-120 Orta Emek Sınırsız Damage
Uluhan2, 55-120 niş seven oyuncular için ücretsiz oto av, oto boss ve sınırsız damage yapısıyla farm ve PvP'yi bir arada sunuyor. Konforlu altyapısı ve dengeli ekonomisiyle uzun soluklu bir orta emek deneyimi vadediyor.
- Ücretsiz oto av ve oto boss sistemi
- Sınırsız damage yapısı ile akıcı PvP
- Orta emek dengesi, konforlu farm
- Uzun soluklu 55-120 yapısı
Uluhan2 Mt2 55-120 Ücretsiz Oto Av Oto Boss Sınırsız Damage Orta Emek PvP →
Glock Mt2 - 55-120 Farm-Wslik Günlük Hasar Ödüllü
Glock, farm ve wslik tarzını tek çatıda toplayan 55-120 server. Ücretsiz battle pass, ücretsiz oto av ve oto boss konforuna +1000 farm-vslik dönüşüm sistemi ekleniyor. Günlük hasar sıralama ödülleriyle her gün rekabet canlı kalıyor.
- Ücretsiz BP, ücretsiz oto av & oto boss
- +1000 farm-vslik dönüşüm sistemi
- Günlük hasar sıralama ödülleri
- Hızlı başlangıç, akıcı farm-PvP geçişi
Glock Mt2 55-120 Ücretsiz BP Ücretsiz Oto Av Günlük Hasar Sıralama Ödüllü →
Wslik Kategorisi (1 Server - 3 Temmuz Cuma 21:00)
Ayvaz2 Mt2 - 98-99 Wslik Legal Satışlı PvP
Ayvaz2, level grindi yerine doğrudan PvP'ye odaklanan klasik wslik sunucusu. Hesabını 2 dakikada hazırlayıp diz savaşına girebileceğin, legal satış imkanlı, tamamen rekabet odaklı bir yapı.
- 98-99 wslik başlangıç, hesabını 2 dakikada diz
- Legal satış imkanı
- Doğrudan savaşa girilen klasik vs'lik yapı
- Dengeli sınıflar, rütbe ve derece sistemi
Ayvaz2 Mt2 98-99 Legal Satışlı Hesabını 2 Dakikada Diz Wslik PvP Server →
Açılış Programı
3 Temmuz 2026 Cuma
- 21:00 - Oryum2 Mt2 - Bayraktar açılıyor (1-99 Hard Emek + 100.000₺ havuz)
- 21:00 - Nirvana2 Mt2 açılıyor (1-99 Orta Emek + 40 lonca)
- 21:00 - Aspar2 Mt2 açılıyor (1-99 Orta Emek + dev ödül havuzu)
- 21:00 - Kayzer2 Mt2 açılıyor (1-99 New School + 55 turnuva)
- 21:00 - Dark2 Mt2 Global açılıyor (55-120 Orta Emek + 5 dilli global)
- 21:00 - Uluhan2 Mt2 açılıyor (55-120 Orta Emek + sınırsız damage)
- 21:00 - Glock Mt2 açılıyor (55-120 Farm-Wslik + günlük ödül)
- 21:00 - Ayvaz2 Mt2 açılıyor (98-99 Wslik + legal satış)
Hangi Serveri Seçmeliyim?
Karar veremiyor musun? Aşağıdaki kısa rehberle 30 saniyede sana uygun serveri bul:
- Eski Metin2'nin saf halini özledim, büyük ödül havuzu da olsun istiyorum → Oryum2 Mt2 - Bayraktar
- Eski tarz farm & WS seviyorum, kalabalık lonca ortamı önemli → Nirvana2 Mt2
- Dengeli orta emek, ücretsiz oto av ve büyük ödüller arıyorum → Aspar2 Mt2
- New school konfor istiyorum ama uzun ömürlü, kalıcı bir yapı olmalı → Kayzer2 Mt2
- Global oynamak, farklı ülkelerden oyuncularla karşılaşmak istiyorum → Dark2 Mt2 Global
- 55-120 niş seviyorum, sınırsız damage ve konforlu farm istiyorum → Uluhan2 Mt2
- Hem farm hem vslik tek serverde olsun, günlük ödül kasayım → Glock Mt2
- Farmdan bıktım, hesabımı hazırlayıp doğrudan diz savaşına girmek istiyorum → Ayvaz2 Mt2
Açılış Gününe Hazırlık İpuçları
- Önceden kayıt ol - açılışta yığılma yaşamamak için tercih ettiğin serverlerin web sitesinden hesabını oluştur
- Discord topluluklarına katıl - son dakika duyuruları ve ön kayıt ödüllerini kaçırma
- İndirme dosyasını önceden indir - açılış saatinde sadece "Oyna" demek için hazır ol
- Loncanı belirle - özellikle Nirvana2 ve Oryum2 gibi lonca odaklı serverlerde önceden grup kurmak büyük avantaj
- Karakter sınıfını seç - sınıf değişimi zaman alır, ilk geceden doğru kararı ver
Sıkça Sorulan Sorular
Bu haftanın en büyük açılışı hangisi? 3 Temmuz Cuma saat 21:00'da 8 server birden açılıyor - bu Metin2 PvP tarihindeki en yoğun "tek gecede 8 server açılışı" olaylarından biri. En büyük ödül havuzu Oryum2 - Bayraktar'da (100.000₺).
Hangi serverler ücretsiz? Listemizdeki tüm serverler tamamen ücretsiz oynanabilir. Hiçbirinde Pay-to-Win sistemi yoktur.
Aynı anda birden fazla server oynayabilir miyim? Teknik olarak evet ama önerilmez - her server kendine ait emek istiyor. Ana serverini seç, vakit kalırsa ikincil olarak diğerine de göz at.
Açılışta hangi server avantajı var? Açılışta erken giren oyuncular ön kayıt ödülleri, ilk 75/100 lonca ödülleri ve sıralama avantajı kazanır. Saat 20:50'de hazır olmak en iyisi.
1-99 mu 55-120 mi seçmeliyim? Sıfırdan emek verip karakterini büyütmek istiyorsan 1-99, hızlı başlayıp doğrudan farm ve PvP'ye odaklanmak istiyorsan 55-120 sana göre. Sadece savaş istiyorsan Ayvaz2 wslik ideal.
Tanıtım yapmak isteyen serverler ne yapsın? Siz de Metin2 PvP server tanıtımlarınızı platformumuzda ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Buradan kayıt olun ve binlerce oyuncuya ulaşın.
Önceki Haftaların Açılış Listeleri
- Yeni Açılacak Metin2 Pvp Serverler - 12 Haziran 2026
- Yeni Açılacak Metin2 Pvp Serverler - 22 Mayıs 2026
- Yeni Açılacak Metin2 Pvp Serverler - 24 Nisan 2026
- Tüm haftalık listeler için kategoriye git →
Sen de Tanıtımını Buradan Yap
Metin2-pvpserverler.com Türkiye'nin en kapsamlı Metin2 PvP server tanıtım platformudur. Sunucu sahibi misin? Hemen platformumuzda ücretsiz tanıtım açıp binlerce oyuncuya ulaş:
3 Temmuz 2026 Cuma 21:00'da meydanlarda görüşmek üzere - efsaneler yeniden başlıyor!