Dede Mt2 1-99 Orta Emek Legal Satışlı Pvp Server

Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
1,482
358
83
Server Adı
Dede Mt2
Site Adresi
https://dede2.com.tr/
Server Tipi
Emek
Zorluk
Zor
Level Aralığı
1-99
Açılış Tarihi
29 Ağustos Cuma 2025
Discord
https://discord.com/dede2
dede2.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere biraz kendimden ve ekip arkadaşlarımızdan, ayrıca vizyon ve misyonumuzdan bahsetmek isterim. Ardından ise oyunumuzu anlatıp görsellerle pekiştirelim. Ben, yani Steven, birçoğunuzun "DEDE" olarak tanıdığı en eski oyun yöneticilerindenim. Neden DEDE olduğu? Birçoğunuzun bildiği üzere, misyonum gereği hümanist bir yapım var. Yönettiğim oyunları bizzat oynar ve oyuncularla sürekli iletişimde olmayı tercih ederim. Burnu büyük, kibir müptelası olanları sevmedim ve anlar gibi esla olmadım. Hoşgörülü, nazik ve oyuncu dostu yapım ile oyuncu kardeşlerimle hep iç içe oldum. Yaşım biraz kemale erince, oyuncu kardeşlerim bana DEDE demeyi tercih ettiler. İşte binlerce oyuncunun tanıdığı DEDE'nin varlığı bundan ibarettir. Misyonumuz, bu güne kadar yürüdüğümüz yolda vefa birlikteliği içinde kaliteyi sürdürmektir. Vizyonumuz, hoşgörülü, özgürlükçü, adaletli, kaliteli ve oyuncularımızın sölenirken aynı zamanda kazandığı bir yapı ile bugünkünden çok daha büyük kitlelere hitap etmektir.

DEDE2 Nasıl Bir Server ?

DEDE2, 1-99 Orta Emek yapısı ve kaliteli alt yapısı ile sıkmadan farm yaptıran, kendisini sürekli güncelleyen, oyuncuya akzandırmayı hedefleyen, para gözlü olmayan bir ekibe sahip bir oyundur. Bu yapı için başta kardeşim SPORTMT2 kurucusu Ramazan ARSLAN olmak üzere, bütün ekip arkadaşlarım ve siz değerli kardeşlerimle 1 yıldır ARGE yaptık ve herkezin içinde kendini bulabileceği farmın yanısıra vs atılabilecek bir yapıdadır.

Vefa dedik ya, o nedenle bir teşekkürü buraya yazmazsam vefasızlık etmiş olurum. Sevgili Ramazan ARSLAN, Jitrek, Eren, Nox, Cumali/JackDalton, Alper ve BÜTÜN BETA OYUNCU kardeşlerime verdikleri emek için minnettarım. Siz harika bir ailesiniz.

Dede Mt2 Genel Özellikleri

• Seviye sınırı 1-99 arası
  • Otobot kullanımı yasak
  • Yetenekler 16. seviyede ustalaşır
  • Dolunay, GBY ve KDP itemleri moblardan düşer
  • At zırhlama sistemi madalyon ile aktif
  • TR usulü biyolog görev sistemi
  • İtemci.com üzerinden güvenli ticaret imkanı
  • Farm severler için özel tasarlanmış harita
  • 8 katlı şeytan kulesi mevcut
  • Tüm bosslar aşamalı sistem, tek katmanlı zindan yok
  • Başlangıç hediyesi: 7 günlük mount, kostüm ve aksesuar
  • Kalıcı ejderha tanrısı sistemi
  • Dinamik efsun başarı oranları
  • Pratik item satış ve silme fonksiyonu
  • Çift client sınırlaması ile drop kontrolü
  • Oyuna giriş hafıza sistemi
  • Okey kart etkinliği mevcut
  • Avcı kutusu sistemi
  • Daha birçok ekstra özellik bulunmakta

Ve daha bir çok özelliği ile Dede Mt2 cuma günü sizlerle buluşuyor! Hemen kaydol ve bu maceraya ortak ol!

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar