- 24 Ocak 2024
- 1,550
- 362
- 83
| Arator2 | |
| https://arator2.com/ | |
| 🖥 Server Tipi: | Yeni Nesil |
| Orta-Zor | |
| 55-1000 | |
| 31 Temmuz 2026 Cuma | |
| https://discord.com/arator2 |
Profesyonellerin imzası. Arator2, uzun soluklu ve eşsiz bir maceranın kapılarını tekrardan aralıyor. Alışılmışın sınırlarını aşan yeni nesil 55-1000 yapımız ve tamamen kendimize has altyapımızla karşınızdayız. Bu destansı serüvende, oyuncularımıza sıradanlığın ötesinde, tamamen pürüzsüz ve akıcı bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Bu macerada yalnız değilsiniz — arkanızda her detayı titizlikle planlayan, adil ve sürdürülebilir bir oyun ekosistemi inşa eden profesyonel bir yönetim kadrosu bulunuyor. Arator dünyasında sizleri, rekabet ve karakter gelişiminin hiç bitmediği, ezber bozan yepyeni PvE sistemleri bekliyor. Vizyonumuz sadece kusursuz bir açılışla sınırlı değil — Arator2 evreni, sürekli yaşayan, gelişen ve genişleyen bir dünya olarak tasarlandı.
Yeni sezon güncellemeleri çok geniş: Yeni Kadim Tapınak Sistemi, Kadim Tapınak Katlı Zindan (Frostwyrm Lair), World Boss Raszageth, Yeni Kadim Tapınak Bossları, Yeni Kadim Tapınak Ekipmanları, Yeni Kadim Tapınak Cube, Yeni RNG Metin Taşları, Yeni Özel Farm Alanları, Yeni Level Sistemi ve Yeni Ek Envanter. Normal sistemler cephesinde 55-1000 seviye aralığı, Yeni P&S&L Skill, Yeni Buffer, Yeni Patron Zindan İçerikleri, Yeni Ünvan/Lakap/Disk Binek, Yeni 2x Metin Boss Drop Efsunu, Yeni Madalyon Sistemi.
Modern konforun tamamı ücretsiz: Battlepass, Otomatik Av, Otomatik Login. Seviyeli Pet & Binek, 1 Milyar Stok, 100 Milyon Toplu Sandık Açma, İtemci.com Legal Satış, Skill Set Bonusu, +200 Geliştirilebilir Eşyalar, %1000 Emiş Kuşak Sistemi, Sınırsız Hareket & Saldırı Hızı, Çark Sistemi ve Pasif Skill Sistemi ile derinlik bitmiyor. Kılıcını bile, stratejini belirle ve bu büyük efsanede yerini al — 31 Temmuz Cuma 21:00'de Arator2'de kusursuz oyun deneyimi başlıyor.
Arator2 Genel Özellikler
- 55-1000 seviye aralığı — Yeni Nesil
- Yeni Kadim Tapınak Sistemi
- Frostwyrm Lair (Kadim Tapınak Katlı Zindan)
- Raszageth World Boss
- Yeni Kadim Tapınak Bossları/Ekipmanları/Cube
- Yeni RNG Metin Taşları & Özel Farm Alanları
- Yeni Level Sistemi & Yeni Ek Envanter
- Yeni P&S&L Skill Sistemi
- Yeni Buffer Özel İçerikleri
- Yeni Patron Zindan İçerikleri
- Yeni Ünvan/Lakap/Disk Binek Sistemi
- Yeni 2x Metin Boss Drop Efsunu
- Yeni Madalyon Sistemi
- Ücretsiz Battlepass, Otomatik Av & Login
- Seviyeli Pet & Binek Sistemi
- 1 Milyar Stok Sistemi
- 100 Milyon Toplu Sandık Açma
- İtemci.com Legal Satış
- Skill Set Bonusu & +200 Geliştirilebilir Eşyalar
- %1000 Emiş Kuşak Sistemi
- Sınırsız Hareket & Saldırı Hızı
- Çark Sistemi & Pasif Skill Sistemi
- Profesyonel yönetim kadrosu
Profesyonellerin imzası burada. Arator2'de yerini al, efsanen başlasın.
Son düzenleme: