- 24 Ocak 2024
- 1,550
- 362
- 83
- Server Adı
- Upgrade2 Mt2
- Site Adresi
- https://upgrade2.net/
- Server Tipi
- Orta
- Zorluk
- Orta
- Level Aralığı
- 1-540
- Açılış Tarihi
- 5 Haziran 2026 Cuma
- Discord
- https://discord.com/upgrade2
Upgrade2 05 Haziran 2026 Cuma saat 21:00'de kapılarını açıyor. Klasik Metin2 ruhunu modern ve dengeli bir yapıyla buluşturan Upgrade2 sektördeki tüm oyuncu beklentilerini titizlikle analiz ederek uzun ömürlü bir topluluk projesi olarak tasarlanmış.
Upgrade2 ekibi için bu proje sadece bir sunucu değil; adaletin temel taş olduğu sorunsuz bir altyapıyla desteklenen ve uzun yıllar sürecek dev bir topluluk projesi. Karakter gelişiminden oyun içi ticaret dengesine kadar her detay oyuncuların alacağı keyfi maksimize etmek için özenle işlenmiş.
1-540 seviye aralığı ve piyasada eşi görülmemiş sistemleriyle Upgrade2 Metin2 dünyasında yeni bir devri başlatıyor. Rün paneli ile strateji odaklı karakter yapılandırması kadim ekipman sistemi ve yepyeni efsun mekaniği sayesinde şansa dayalı savaşlar tarihe karışıyor. Artık sadece zekasını ve stratejisini kullananlar kazanıyor.
Otomatik av sisteminden çevrimdışı mağazaya gelişmiş pet ve binek sistemlerinden oyun içi Wikipedia paneline kadar her sistem oyuncunun konforunu ve rekabet gücünü en üst seviyeye taşımak için tasarlanmış. Üstelik resmi İtemci entegrasyonu ile emeğinin karşılığını güvenle alabilirsin.
Upgrade2 Genel Özellikler
- 1-540 seviye aralığı
- Yeni efsun paneli ve ezber bozan efsun sistemi
- Kadim ekipman sistemi
- Rün paneli ile strateji odaklı karakter yapılandırma
- Gelişmiş otomatik av sistemi (metin, maden, balık, biyolog teslimi)
- Çevrimdışı mağaza sistemi ile uzaktan yönetim
- Seviyeli evcil hayvan sistemi (max 105 seviye, 3 evrim)
- Seviyeli evcil binek sistemi (max 540 seviye, 3 evrim)
- Uzaktan biyolog paneli ve kalıcı güç seçimi
- Global görev yönetim sistemi
- Oyun içi Wikipedia paneli
- Gelişmiş rafine sistemi ve zar mekaniği
- Oyun içi etkinlik takvimi
- Evrensel sıralama ve liderlik paneli
- Yenilenmiş sınıf becerileri ve savaş dengesi
- Resmi İtemci legal satış entegrasyonu
- Özel hile koruma sistemi
- 17 harita 17 zindan
Upgrade2 sadece bir sunucu değil; adaletin temel taş olduğu uzun yıllar sürecek dev bir topluluk projesidir.