Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
1,550
362
83
📝 Server Adı:Payidar2
🔗 Site Adresi:https://www.payidar2.com/
🖥 Server Tipi:Hard Emek
💠 Zorluk:Zor
📈 Level Aralığı:1-99
📅 Açılış Tarihi:24 Temmuz 2026 Cuma
💬 Discord:https://discord.gg/payidar2
payidar2.png

Gerçek Metin2 ruhunu yaşatacak bir sunucuya hazır olun. Payidar2, son yıllarda alışılmışın dışına çıkarak kostüm, pet, simya, kuşak, metal ve benzeri oyunun dengesini bozan sistemlere yer vermeyen tamamen emek odaklı bir 1-99 Hard Emek yapıyla oyunculara merhaba diyor. Payidar2'nin en büyük hedefi ve en önemli vaadi net: uzun ömürlü bir oyun dünyası sunmaktır — sunucumuz kısa vadeli projelerden biri olmayacak, sürekli gelişen ve kalıcı bir yapı ile oyuncularına hizmet verecektir.

1-99 Seviye Aralığı ve Hard Emek Yapı temelinde; Kostüm, Pet, Metal YOK — hiçbir dengeyi bozan modern sistemler yok. Nesne Markette Efsun Nesnesi YOK — hiçbir Pay-to-Win avantajı sunulmaz. Tamamen Serbest Legal Satış İmkanı ile emeğinle elde ettiğinin karşılığını güvenle nakde çevirirsin — ban riski yok, tamamen serbest ticaret.

Sistem cephesinde Madalyon Sistemi, Nostaljik Atmosfer (Eski Tarz Özlenen), Rascal + Svside A.C çift katmanlı hile koruması, Dengeli Drop Oranları, Düzenli Eventler, Dengeli ve Orantılı Karakter Damageleri yerini alıyor. Payidar2'nin özel sistemi olan Arınma Gecesi, sunucunun ayırt edici mekaniği olarak öne çıkıyor. Skiller 17'de Master ve Kuleye Geri Dönüş klasik detaylarla oyun deneyimini tamamlıyor.

Klasik dövüş, klasik ekonomi, klasik ekipman. Efsun nesneleri metinlerden düşer, ekipman yolculuğu tamamen farmın karşılığıdır. 24 Temmuz Cuma 21:00'de Payidar2 arenasında daimî sunucunun bir parçası ol.

Payidar2 Genel Özellikler

• 1-99 seviye aralığı — Hard Emek Yapı
  • 2008 Ruhu Hard Oyun Deneyimi
  • Daimî Server — Uzun Ömürlü, Sürekli Gelişen
  • Kostüm YOK
  • Pet YOK
  • Metal YOK
  • Simya, Kuşak YOK
  • Nesne Markette Efsun Nesnesi YOK — Anti-P2W
  • Tamamen Serbest Legal Satış İmkanı
  • Madalyon Sistemi
  • Nostaljik Atmosfer (Eski Tarz Özlenen)
  • Rascal + Svside A.C Hile Koruma
  • Dengeli Drop Oranları
  • Düzenli Eventler
  • Dengeli ve Orantılı Karakter Damageleri
  • Arınma Gecesi (Payidar2 Özel Sistemi)
  • Skiller 17'de Master
  • Kuleye Geri Dönüş

2008 ruhu geri döndü. Payidar2'de gerçek Metin2 deneyimini yaşa.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar