Oldschool Metin2Ultimate Eski Tarz Yeni Macera 1-99 Klasik Oyun Yapısı Ile Şimdi Kayıt Ol!

Oldschool metin2 pvp serverler için tercih edin

Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
1,482
358
83
Server Adı
Metin2Ultimate
Site Adresi
https://www.metin2ultimate.com/
Server Tipi
Emek
Zorluk
Zor
Level Aralığı
1-99
Açılış Tarihi
10 Ocak 2025 Cuma
Discord
https://discord.com/metin2ultimate
metin2ulti.png

Metin2Ultimate, 10 Ocak 2025 Cuma günü saat 21:00'de kapılarını açıyor! Eğer eski günlerin o heyecan dolu oyun atmosferini özlüyorsanız, Metin2Ultimate tam size göre. 1-99 seviye aralığında, nostaljik bir oyun deneyimi sunarken modern dokunuşlarla bu deneyimi daha da unutulmaz kılıyor.

• Eski Tarz Oyun Yapısı: Tıpkı eski günlerdeki gibi bir oyun deneyimi sunuyoruz. O özlenen klasik Metin2 ruhunu yeniden keşfedin.
  • Optimize Edilmiş Görevler: Görev süreleri yeniden düzenlenerek oyun keyfiniz artırıldı. Örneğin, Ork Dişi görevi sadece 15 dakika sürüyor!
  • Legal Satış ve Otomatik Eşya Yönetimi: Eşyalarınızı hızlı bir şekilde yönetebilir, silebilir ya da satabilirsiniz. Tamamen kullanıcı dostu bir sistem!
  • Dengeli Efsun Oranları: Maksimum HP 2000, saldırı hızı %15, kritik vuruş şansı %10 gibi ideal oranlarla karakterinizi dilediğiniz gibi şekillendirin.
  • Offline Shop Sistemi: Eşyalarınızı sergileyerek diğer oyuncularla ticaret yapabilir ve ekonomiye yön verebilirsiniz.

Metin2Ultimate Genel Özellikleri

• 1-99 Oldschool Emek Yapı
  • 1-75 Level Aralığı
  • Nostalji Oyun Yapısı
  • Legal Satış Serbest
  • Dolunay KDP Düşürmeli
  • Madalyon Düşürmeli
  • Büyülü Metal Yok
  • Simya Yok
  • Kuşak Yok
  • Lycan Yok Kanat YOK
  • Kostüm YOK