Uriel

Yönetici
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
24 Ocak 2024
1,550
362
83
📝 Server Adı:Elora2
🔗 Site Adresi:https://elora2.com/
🖥 Server Tipi:Oldschool Orta Emek
💠 Zorluk:Orta
📈 Level Aralığı:1-99
📅 Açılış Tarihi:24 Temmuz 2026 Cuma
💬 Discord:https://discord.com/elora2
Eski Metin2 ruhu yeniden hayat buluyor. Elora2, güvenilir yönetim kadrosu ve deneyimli ekibiyle en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinen yepyeni bir 1-99 Oldschool Orta Emek Metin2 PvP sunucusudur. Oyuncularımızın oyundan keyif alması, para yatırma zorunluluğu hissetmeden gelişebilmesi ve her zaman adil bir rekabet ortamında mücadele edebilmesi bizim en büyük önceliğimizdir.

Eski tarz 1-99 Oldschool Emek PvP sunucularını özleyen tüm oyuncuları bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. 1-99 Orta Emek olarak rakipsiz ve en beğenilen altyapıya şimdiden hoş geldiniz. Lycan, Kuşak ve Simya YOK — sade denge korunmuş. Uzun Ömürlü Oyun Yapısı, Legal Satış İmkanı, Kesinlikle P2W Karşıtı duruş, Kadim Efsun Sistemi ve %100 Katıl Kazan felsefesiyle burada herkes eşit.

Modern konforun tamamı yerinde: Sınırsız Oto Av, Oto Pelerin, Sorunsuz Ticaret Camı, Sandık Aynası, Gelişmiş Efsun Botu, Boss Sıralama Sistemi, Uzaktan Beceri, Hızlı BK Okuma, K Envanter, Otomatik Sil, Hızlı Sil-Sat, Nostaljik Av Görevi ve At Görevi Sistemi. TL Ödüllü Bireysel Turnuva, Karakter Turnuvaları ve TL Ödüllü Sıralama Sistemi ile rekabet düzenli olarak ödüllendirilir. Kılıcını al, sancağını yükselt — 24 Temmuz Cuma 21:00'de Elora2 arenasında yerini kap.

Elora2 Genel Özellikler

• 1-99 seviye aralığı — Oldschool Orta Emek
  • Lycan, Kuşak ve Simya YOK
  • Uzun Ömürlü Oyun Yapısı
  • Legal Satış İmkanı
  • Kesinlikle P2W Karşıtı
  • Kadim Efsun Sistemi
  • %100 Katıl Kazan Felsefesi
  • Sınırsız Oto Av
  • Oto Pelerin Sistemi
  • Sorunsuz Ticaret Camı
  • Sandık Aynası Sistemi